Golf swing gerinc szög fúrók

A gerinc szögének fenntartása az egész golf hinta során kulcsfontosságú tényező, hogy egyenesen képesek lesznek a labdát egyenesen eltalálni. Ha a gerincszöge állandó marad a hinta alatt, akkor a klub arc valószínűleg ütésszerű lesz, és így szilárdabb lövést kap. Rendszeresen gyakorló swing fúrók segítenek a hátizmok emlékeznek arra a pontos gerincszög érzésére, amire szüksége van a klub hossza miatt.

A professzionális golfszövetség oktatója, Kevin Hasonlítsa össze azt, hogy a gerincszög szabályozásának egyik módja a rövidebb klubok gyakorlása. Ha rövidebb klubot használsz, akkor tovább kell hajlítani, és rövidíteni kell a backswing-et. A játékos egyik legfontosabb oka, hogy megváltoztatja a gerincszöget, túlságosan elhúzza a klubot a backswingben. Ha rendszeresen gyakorol egy rövidebb klubot, akkor eléggé mély visszahúzódást érezhetsz, ha egy teljes hosszúságú klubot használsz, beleértve a sofőt is.

A könyökös fúró egy egyszerű gerincszögű fúró, amelyet bárhová bárhová bármilyen speciális felszerelés nélkül is végezhet. Végrehajtásához helyezz el egy golflabdát a földre, amely előtted olyan, mintha egy lövésbe ütne. Tartson egy golfklubot a hátán, úgy, hogy mindkét végét a könyöke középpontjába helyezi. Kanyarodjon előre a csípőjétől, és a klub segít megőrizni a hátát a swing során. Végezze el a lendületes lendületet a klub háta mögött. A hátsó lengés legmagasabb pontján a klubvégnek a labdán vagy közvetlenül a labda mögött kell lennie. Ha befejezte a swinget, az ellenkező klubvégnek a hátsó lábára kell mutatnia.

A “Golf Magazine” közreműködője, Peter Kostis megjegyzi, hogy amikor a gerincszöge következetesen áll az Ön lendülete alatt, akkor úgy érzi, hogy a fejed teljes időként a falhoz ütközik. Vigyél egy barátodat egy klub tetejére a fejed tetejére, ahogy lengetsz. A klubnak továbbra is kapcsolatba kell lépnie a fejével, ha a gerincszög állandó marad. Az egyetlen alkalom, amikor a fejed elhagyja a klubot, amikor eléred a végét, és egyenesen kell hátra húznod a nyomást.

Ha van partnered a fúráshoz, akkor a “Golf Tips Magazine” azt ajánlja, hogy használd a két klub pozícióját. Miután a labdát a labdával kezeled, tartsd meg a partnered egy klubot a vezetőoldali vállán és a másik a vezető csípődnél Ha a swinget hajtja végre, a csípője továbbra is érintkezzen a klubjával, miközben a vállát oldalról távolodva távolodja el a második klubtól, ismételje meg a fúrót, amíg ez a mozgás természetesnek nem tűnik.

Rövidített klubok

Könyökfúró

Fej fal ellen

Kétklubos helyzet