Hogyan kell egészséges egy kollégiumi

Sok főiskolai hallgató súlyt szerez, miután elhagyják otthonát egy kollégiumban, de az egészséges ételeket választva elkerülheti a rettegett “újonc15” -t. Ne felejtsd el a buktatókat, mint például az étkezések és a késő éjszakai pizzák. Tervezze meg ételeit, és mérsékelt részeket válasszon, és maradhat táplálva, miközben megakadályozza a súlygyarapodást, miközben élvezi az egyetemi életet.

Van egy egészséges reggeli

A reggeli felszolgálásával energiát nyújthat a reggelhez, segíthet a napi tápanyagigényeinek kielégítésében, és fokozhatja a hangsúlyt az órákon való részvétel során. Az egészséges reggeli magas fehérjetartalmú ételeket, komplex szénhidrátforrásokat, jó C-vitaminforrást és néhány egészséges zsírt tartalmaz. Gyorsan megragadhatja az egészséges reggelit a kollégiumi szobában, ha egy dobozt cukrozatlan teljes gabonamagot, néhány mandulát, néhány narancsot és egy fél gallon tejet tárol a szobájában. Egy másik lehetőség az, hogy egy kis teljes gabona bagel mogyoróvajjal és egy grapefruitnal.

Tervezze meg a szupermarket utazásait

Egy-két héten keresztül egy élelmiszerboltba megy a lehetőség arra, hogy egészséges ételekkel felhalmozódjon, így kevésbé valószínű, hogy a táborhelyiségekből és a lakóház automatákból származó levélszemétre támaszkodnak. Ha nincs autója, az egyik barátai vagy szobatársak hajlandóak lennének utazni a szupermarketbe, vagy rendszeresen megteheti a tömegközlekedést. Készítsen egy listát, így elkerülheti az egészségtelen impulzus vásárlást. Tárolja a hideg tárgyakat egy kis hűtőszekrényben a kollégiumi szobában, és tartsa a többi ételt polcokon vagy a szekrényben.

Egészséges beállítások tárolása

Egészséges enni a kollégiumban, tárolja a tápanyag-sűrű élelmiszerek széles körét, amelyek hosszú eltarthatóságot élnek. A konzerv tonhal, a természetes mogyoróvaj és az alacsony nátriumbab leves a nem fehérjékkel ellátott termékek, míg a zsírmentes joghurt, az alacsony zsírtartalmú sajt és a sovány pulykahús magas fehérjetartalmú, ha a kollégiumi szobájában van hűtőszekrény. Jó snack a kollégiumi helyiségben az alacsony zsírtartalmú mikrohullámú pattogatott kukorica, a mazsola és a teljes búzakorpa, a burgonyaforgács és a cookie helyett. A baba sárgarépa, az alma és a banán napokig tarthat a hűtőszekrényben, és kényelmes választási lehetőségeket kínál az asztalhoz.

Kerülje a gyakori buktatókat

A kávézóban hangsúlyt kell fektetni a friss ételekre, például a gyümölcsökre, a zöldségekre és a sovány fehérjékre, miközben korlátozzák az alacsony tápanyagokat, például a sült krumplit, a pizzát és a desszerteket. A salátabárok általában friss és egészséges zöldségeket, gyümölcsöket és sovány fehérjéket kínálnak, például tonhalat, kemény tojásfehérjét és csirkemell csíkokat. Mivel a késő éjszakai kongresszusi pártok és tanulmányi ülések lehetnek esélyek arra, hogy ételt fogyasszanak, hozzanak saját egészséges ételeket, hogy elkerüljék a kísértésnek, hogy késő éjjel nagy kalóriatartalmú ételeket fogyasszanak. Készítsen alacsony zsírtartalmú pattogatott kukoricát a kollégiumi mikrohullámú mikrohullámú sütőben, vagy tegyen egészbúzas perecet vagy mandarinét, miközben szocializál.