Hogyan kell főzni sertéssertés a sütőben

Jamaica-ban a XVIII. Században jerkezõ fûszerezést alakítottak ki a hegyekben élõ maroonok, szökött afrikai rabszolgák. A maroons az őslakos jamaicánok által használt ízesítő ízesítő fűszerezést fejlesztette, mint szezonozni és megőrizni a vadon élő vadakat, amelyeket vadásztak. Néhány jerk fűszerezés több mint 30 összetevőt tartalmazott. Megvásárolhatja a hiteles jamaikai jerk fűszerezést, valamint a jerk fűszerezésből készült pasztákat, így mindössze annyit kell tennie, hogy alkalmazza a fűszerezést és a sertést főzzük.

Szórja fel a bozótpépet a sertéshúsra. Helyezze a sertéshéjat műanyag zacskóba, és hagyja, hogy a sertéshús egy éjszakán át marinálódjon.

Vegye ki a sertéshúst tartalmazó zsákot a hűtőből. Helyezze a táskát a pultra, és hagyja, hogy a sertéshús szobahőmérsékletre vagy 72 fokos fahrenheitre csökkenjen.

Melegítsük fel a sütőt 350 fokos fahéternek.

Helyezzük a sertéshéjat a sütőbe, és egy órán keresztül sütjük, a sütést félig a sütési idő alatt forgatva.

Vegye ki a sertéshúst a sütőből, és helyezze be a hús hőmérőt a sertéshúsba. Amikor a sertéshéj készen van, 160 fokos fahéternek fog regisztrálni.

Távolítsuk el a sertéshéjat a sütőből, és engedjük pihentetni 20 percig, mielőtt a sertéshéjat a kiszolgáló méretű szeletekre vágjuk. Tálaljuk forró.