Hogyan lehet égetni az utolsó kis hasa zsírt

Ha előrehaladást ért el és súlyos súlyt veszített, akkor a fogyás legrohúzóbb részével szembesülsz: elveszíted az utolsó kis zsírt. Tudod, hogy alacsony kalóriatartalmú étrendet igényel, és elkötelezte magát a hasi zsírleszívás mellett, de ezek a stratégiák már nem működnek. A mély viszkózus zsír, amely szélesíti a derékpántját, pozitívan reagál a táplálkozásra és a testmozgásra. A bőr alatti zsír, a csípőképes anyag, amely a hasadon marad, ha egyszer már sovány, sokkal nehezebb elveszíteni. Még nagyobb elkötelezettséggel kell rendelkeznie az étkezéshez és a testmozgáshoz, és egy bizonyos időpontban elgondolkodhat, vajon megéri-e.

Ultimate Belly Fat Loss

Ha a középső részed túl nagy – a nőknél 35 hüvelyk vagy a férfiaknál 40 hüvelyk -, akkor feltétlenül étrendi és testmozgást kell végrehajtani, hogy csökkentse a krónikus betegség kockázatát. Ha kisebb mennyiségben csökkentette a súlyát, egészségesebb élelmiszer-választásokat és hetente legalább 250 perc közepes intenzitású kardiót, akkor többet szeretne. A lapos hasa, amely akár hat csomagot is feltárhat, lehetőségnek tűnik, de ha egészséges testsúlya van, az utolsó hasi zsír csak egy kozmetikai probléma. A bőr alatti zsír nem annyira metabolitikus, mint a mélyvérű zsír, amelyet sikeresen elvesztettél. Ha normális testsúlyú, a zsír, amely közvetlenül a bőr alá ül, nem tekinthető egészségkárosító tényezőknek.

Vizsgálja meg a kalóriatartalmát

A testsúlycsökkenés miatt az anyagcseréje lelassul, mert egy kisebb testet támogat. Az utolsó zsír elvesztése miatt előfordulhat, hogy tovább kell csökkentenie a kalóriabevitelt. Minden 5 kg-ra, amit elvesztettél, 25-50 kalóriára van szükséged a súlyod fenntartásához. Ha elvesztette a súlyát, és nem értékelte újra a napi kalóriatartalmát, akkor tegye meg. Használjon online kalkulátort vagy ellenőrizze a dietetikus segítségével, hogy felméri a jelenlegi méretét, életkorát, nemét és aktivitási szintjét, hogy pontos kalóriatartalmat szerezzen, majd vonja le a kalóriákat, hogy megteremtse a hiányt, ami továbbra is csökkenhet. Ne feledje, hogy nem kevesebb, mint 1200 kalóriát fogyaszt naponta, vagy szélsőséges nélkülözéssel, izomvesztéssel és potenciálisan elakadt anyagcserével küzd. Lehet, hogy a súlycsökkenés hetente 1/2 fontot kell fizetnie, 250 kalória-napi hiány mellett. Ha továbbra is fogy, nem jelölheti ki, honnan származik. Lehet, hogy elveszíti az utolsó hashajtót, de láthatod, hogy a combod és a karod vékonyabb lesz. A tested súlyosan elveszíti a súlyát egy genetikailag előre meghatározott módon.

Diétás változások, hogy elveszítsék az utolsó kis húst

Ahhoz, hogy elérje a 6-9 százalékos testzsírt a férfiaknak, vagy 16-19 százalékot a nők számára, akiknek szuper-lapos abs-ot kell elérniük, nagyobb étkezési gondosságot kell fordítania. A szelídebb, annál nehezebb finomhangolni a testét, és még karcsúbbá válni. A szegmensek méretét tovább finomítani és megszüntetni a legtöbb cukrot, finom szemcséket, alkoholt és telített zsírt. Az éttermekben és a szociális helyzetekben való étkezés kihívás, mert viszonylag szigorú étkezési tervhez ragaszkodik. A fehérje bevitele is némileg megnőhet, hogy segítsen az extrém időt tölteni a tornaterem épületében sovány izomtömegben, hogy növelje az anyagcserét, és támogassa a feszes fizikumot. Az étkezés csak egy-két adagot tartalmaz – mindegyik méret A tenyér – a sovány fehérje, mint a csirkemell, hal vagy tofu. Vegyen be 2 csésze rostos, vizes zöldséget és 1-2 adag telítetlen zsírt, például 1/2 uncia apróra vágott diót vagy 1/2 evőkanál olívaolajat minden étkezéskor. Ne zárja ki az összes szénhidrátot, de korlátozza a választásait a minimálisan feldolgozott változatokra, például barna rizsre vagy quinoára, és az adagjait kb. 1/2 csészére, étkezéskor és edzés után. A snackek olyan feldolgozatlan lehetőségekből állnak, amelyek mindig tartalmaznak bizonyos fehérjéket: a tejes tejsavóprotein, alacsony zsírtartalmú sajt, alma vagy kemény tojás, a sárgarépa és a zeller egymás mellett található példája. Az étkezések és rágcsálók minden adagmérete beleillik a meghatározott kalóriatartalomba.

Gyakorlat intenzívebben és gyakran

A heti 150-250 perc gyakorlat, amely jó egészséghez vezet, és a súlyvesztést okozza, valószínűleg nem lesz elég ahhoz, hogy elveszítse az utolsó hashajtót. Növelje edzésedet naponta 60-75 percig. Négy vagy öt ilyen edzésnek elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy izzadjon – próbáljon futni, kardiogni vagy kerékpározni. Az erőkifejtés elengedhetetlen ahhoz, hogy kiszélesedjen és elveszítse az utolsó hashajtót. Ha még nem erõs, akkor hetente szerény két szekciót kell indítania, és saját testtömegét használva célozza meg az összes nagy izomcsoportot – beleértve a csípõjét, a combját, a karját, a mellkasát, a hátat és a vállakat. Egyszerre nyolc-tizenkét ismétlődésre van szükség mindegyik gyakorláshoz, miközben megkönnyíti testét a folyamatba. A dörzsölés és más alapvető munkák segítenek megépíteni az izomot a zsír alatt, amit megpróbálok elveszíteni, de nem fogja ellazítani a zsírt. Amint erősebbé válik, építsünk be súlyokat és dolgozzunk akár három készletet is. Ezenkívül egy vagy két további emelési időt is hozzáadhat hetente. Amikor egy 12 súlyozott súly megemelésére van lehetőség, akkor itt az ideje, hogy nehezebb legyen. Néhány héten keresztül rendezze át a gyakorlatokat, vagy változtassa meg őket teljesen, hogy megőrizze testét a síkságról.