Mennyi súlyt veszít átlagosan egy c-szakasz után?

Nem csoda, hogy a csecsemő után vágyik a fogyásra. Kilenc hónap elteltével, amikor testét változik, miközben súlya megnövekszik, végül eljött az ideje, hogy visszaszerezze a prepregállapot formáját. Ha van C-szekciója, a gyógyuláshoz vezető útja hosszabb lesz, mint egy hüvelyi szülésnél. Azáltal, hogy időt vesz igénybe, és lehetővé teszi, hogy a tested meggyógyuljon, mielőtt bevenné a diétát és a testmozgást, képesnek kell lennie arra, hogy elveszítse az összes súlyát, amelyet terhességével nyert.

A C-szakasz után könnyedén érzed magad, és jó okból. A baba és a méhlepény súlyát eltávolítja a testéből. A mellekben és a zsírban tárolt tömeg többi része nem lehet olyan könnyű elveszteni. A C-szekciót követő első napokban a gyakorlat valószínűleg az utolsó dolog az elmédben. Az érzés izgalmával, ha az új baba a nagyobb műtéttel való helyreállítással párosulva, jó néhány napot vesz igénybe, hogy testének gyógyuljon orvosa utasításai szerint. Ha kiengedik a kórházból, akkor továbbra is kerülnie kell a fizikai aktivitást, amíg az orvosa nem hagyja jóvá a hathetes szülés utáni ellenőrzés során. Szüksége lesz időt arra, hogy a metszésed gyógyuljon és fájdalmai lehessenek, mielőtt a testsúlycsökkenést prioritásként kezdenénk.

Ne korlátozza a korlátozó étrendet legalább a hat hetes ellenőrzés előtt, különösen akkor, ha szoptat a babát. A szervezetnek szüksége van az időre a tejeskínálat szabályozása érdekében, és a korlátozó étrend elfojtása megzavarhatja a természetes biológiai ellátottságot és keresletet. Mindazonáltal, figyeljen arra, amit felvensz a szervezetedben, és olyan ételeket fogyasztasz, amelyek alacsony kalóriát tartalmaznak, ám a magas tápanyagok segítenek abban, hogy gyorsabban elveszítsük a csecsemő súlyát. Élvezze a kisebb étkezéseket egész nap, ami segítheti a szoptatás étvágyát, miközben hatékonyan tartja az anyagcserét.

Miután az orvos megadta az OK-t, a testmozgás létfontosságú része a regenerálódás visszaállításának. Lehet, hogy nem a kitartás, amit a terhesség előtt tettél, ezért kezdj alacsony hatású edzéssel, például gyaloglás vagy vízi aerobik használatával. Mindkettő kalóriát éget a testsúlycsökkentéshez, miközben könnyű a testén. Ahogy kényelmesebbé válik a gyakorlás, add hozzá a nagyobb hatású edzésekhez, mint az aerobik, a tánc vagy a futás. Több kalóriát éget el, mint amennyit csak fogyasztasz, az egyetlen módja annak, hogy egészséges és tartós fogyást eredményezzen terhesség után.

Teszed magad, hogy a csecsemő súlyát közvetlenül a terhesség után terjessze csak a kudarc és a megvetés érdekében. Ha a megfelelő étrendet és a testgyakorlatot használja, előfordulhat, hogy elveszíti az összes súlyt, de lassan és egyenletesen nyeri a versenyt. 40 hét telt el a terhesség alátámasztására, és a súly nem fog eltűnni közvetlenül egy C szakasz után. Ehelyett tervezzen 40 hétig, hogy a súlyt érzékenyen és biztonságosan elveszítse.

Helyreállítási idővonal

Diéta

Gyakorlat

szempontok