Hogyan kell főzni marhahús teppanyaki

Több éttermi kaland, mint egy adott recept, a marhahús teppanyaki híressé vált az ültérés élményeiről, amely egy asztali méretű palacsinta köré gyűlik össze, miközben egy szakács nagy mennyiségű marhahúst, zöldséget és egyéb összetevőket állít elő. Az otthoni élmény újratervezéséhez hozzon létre elektromos villákat a pultokon vagy az ebédlőasztal egyik oldalán – vagy egyszerűen keverje össze a sütőben lévő készletekből készült készleteket. A hitelesség kedvéért ne használjon kínai wok-teppanyaki japán nyelvű “keverjük sütés sima felületen”.

Az egyenlő arányú szójaszósz, a citruslevet és az állományt vagy a vizet összekeverjük. Ossza ezt a mártott mártást külön tálakba.

Készítsünk zöldséget. Az apróra vágott zöldségekre a marhahúsra főzött választék: a felére csökkent gombák, a negyedéves paprika, a hámozott és vékonyra vágott burgonya, a hántolatlan, vékonyra vágott japán padlizsán, az öblített és lecsapott bébi kukorica, a hántolt sárgarépa vastag botokba vágva, szeletelt mogyoróhagyma és brokkoli törött virág. Állítsa be a nyers zöldségeket egy díszítő tálra, ha főzéshez tömeges.

Szeleteljük finoman a steaket, és helyezzük egy külön tálra.

Spray két skillet vagy egy nagy palacsintát főzéshez permetezéssel vagy kis mennyiségű növényi olajjal a főzőfelületen. Fordítsa magasra a hőt.

Adjuk hozzá a steaket és a vegyes zöldségeket a meleghez spatulával vagy pálcikákkal. Főzzük a marhahúst és a vegyes zöldségeket egymás mellett egy nagy palacsintában, vagy tegyük a steaket és a zöldségeket külön edényekben.

Nyomja a hozzávalókat a főzőfelülethez. Legalább 5 percig főzzük, középre menni. Add hozzá az olajat a készlethez vagy a palacsintához, ha az élelmiszer elkezd ragadni.

Vegye ki az élelmiszert a hőforrásból. A zöldségnek ropogósnak kell lennie, a steak pedig a külső felületen ragyogó, rózsaszín közepén.

Tálaljuk a teppanyaki marhahúst főtt rizs és hét féle keverék keverővel, ha szükséges. Helyezzük el az egyes tálakba merülő mártást és a kísérő friss gyömbér, kagyló vagy daikon.