Jó konzerv leves a fogyókúra étrendjére

Az alacsony zsírtartalmú és alacsony kalóriatartalmú levesek ideálisak a Weight Watchers PointsPlus súlycsökkentő programhoz, és több vállalat termel, köztük a Progresso, a Campbell és az egészséges választék. A leves sokoldalúsága hatékony választássá teszi a fõ étel kiegészítését, amely étvágyként szolgál, vagy ami a legjobban a Weight Watchers étrendben marad. Még a levesek is, amelyek nem kerülnek értékesítésre az egészségügyben, jó lehetőségek, és segítenek a fogyás elérésében.

Progresso

A Progresso különféle konzervleveseket kínál a könnyű levesek között, beleértve a Homestyle Vegetable and Rice, a Zesty Southwestern-Style Vegetable és az olasz-stílusú Pasztos húslabdát. Mindegyik jön két darab, 8 uncia adaggal, amelyek egy vagy két Weight Watchers PointsPlus pontot érnek el. A legtöbb leves rostos, alacsony nátriumtartalmú és kevesebb mint 100 kalóriát tartalmaz adagonként. Míg a leves két- vagy négypontos levele nem gondoskodik a felépített éhségről, talán az egyik Progresso normál konzerv levese meg fog tenni a trükket anélkül, hogy kiadná a napi feladott pontokat. Például a cég gazdag és szívós steak és zöldségek leves kínál két 8 uncia adagot, és csak akkor kerül, ha hat pont per can. A Progresso az egyetlen leves, amelyet a Weight Watchers támogat.

Campbell

Campbell’s Select Harvest konzerv levesek egy másik jó választás, míg a Weight Watchers program. Válassza a Harvest leveseket számos ízben kapható, beleértve az olasz stílusú esküvőt, a csirke tojástészták leveszel és a New England Clam Chowder. A Select Harvest ízek természetes összetevőkből készülnek, alacsony kalóriát és zsírt tartalmaznak. Például a Select Harvest olasz stílusú menyasszonyi leves egy kanna két adagot ad meg három adagonként egy adagonként. A Select Harvest ajánlatok többsége “könnyű”, és még kevesebb pontot ér.

Egészséges választás

Egészséges választékú levesek mikrohullámú tálakban vagy rendszeres konzervdobozban kaphatók, és ízek széles választékából állnak, beleértve a Fiesta csirkét, a Zesty Gumbo-t, a Steak és a Noodle-t. Minden íz alacsony zsírtartalmú és kalóriát tartalmaz, és ideális a Weight Watchers PointsPlus programban való használatra. Például a Zesty Gumbo leves két darab 8 uncia adagot kínál két adag áron egy adagonként. Néhány választás, mint például a Split Pea és a Ham, magasabb pont választás, és akár négy pontot is fizethet adagonként.

Lipton

Bár technikailag nem konzerv leves, a Lipton’s Cup-a-Soup levesek egy másik instant leves márkája, amely kompatibilis a Weight Watcherekkel. A kiadvány idején a Cup-a-Soup kapható paradicsomban, csirkemellben, csirkekrémmel, szeszes csirke-tészta és tavaszi zöldség ízekkel. Bár ez a leves márkanév nem biztosít sok rostot, az alacsony zsírtartalmú és alacsony kalóriatartalmú jellemzői alacsony szinten tartják őket. Például a tavaszi zöldség leves egyik borítéka, ha vízzel keveredik, érdemes egy súlyjegyző pontot érni.