Hogyan fogyasztható a zabpehely és a fogyasztói tej

A zabpehelyet általában “étkezési élelemnek” tekintik, de segíthet a súlygyarapodásban is. Tény, hogy az egészséges “étrend” ételek – mint a zabpehely és a tej – az étkezés részévé válnak, ahogyan megnövekedik, biztosítja, hogy sok táplálékértéket kapsz, ahelyett, hogy a fontokat felszedned ételt. Érdemes a súlyt a magasabb kalóriatartalmú tejek kiválasztásával és a kalóriatartalmú toppings használatával a zabpehely energiatartalmának növelése érdekében.

Válassz az egész vagy a csokoládé tej

Amikor megpróbálsz súlyt szerezni, a viszonylag magas kalóriatartalmú italok, mint a tej, nagyszerű módja a célok elérésének. A cukortermékek, mint például a csokoládé tej, nem okoznak teljesség érzetét, magyarázza a Harvard School of Public Health. Ez egy hátránya, amikor megpróbál pénzt költeni, de egy bónusz, amikor megpróbálsz szerezni. A legtöbb súlygyarapodásra előnyös a teljes tej vagy egész csokoládé tej – 149 vagy 208 kalóriát tartalmaz csészénként , Ill. Egy pohár tejes vagy két italt naponta 300-4200 kalóriát adhat – elég ahhoz, hogy hetente kb. Háromnegyed fontot érjen el: Élvezze a tejet önmagában a súlygyarapodásra, vagy főzze a zabpehelyét tejben A magasabb kalóriatartalmú reggeliért. Egy csésze főtt zabpehely, amelyet vízzel készítenek, mindössze 159 kalóriát tartalmaz – tegye meg teljes tejjel, és majdnem megkétszerezi a kalóriatartalmát.

Add hozzá a fehérjét a zabpehelyéhez

Nagyobb fehérje-keverékek hozzáadásával növelje a tömegét zabpehelyekkel. Az elegendő fehérje megszerzése különösen fontos, ha izomtömegre törekszünk, mert a fehérjetartalmú élelmiszerekben gazdag aminosavak újrahasznosíthatók új izomszövetek előállításához. Az extra kalóriák és fehérjék, amelyek egy erősítő képzési rutinba párosulnak, új izomot adnak a kerethez. A fehérje az oxigénszállításban is segítséget nyújt, ami kulcsfontosságú az egészséges izomfunkció és az éberség érzésére. A zabpehely tejal történő elkészítésével – vagy egyszerűen csak a tejes tejal való fogyasztásával – már most 8 grammkal növeli a fehérjebevitelt. Keverjünk 2 tojásfehérjét vagy 1 egész nagy tojást a zabpehelybe, miközben főzünk – folyamatosan habverődünk, nehogy nagy mennyiségű tojást kapjunk, ez 7 vagy 6 gramm fehérjét, 34 vagy 72 kalóriát tartalmaz. Vagy keverj ízesített fehérjetartalmú olajat a fehérje zabhoz vagy a “proatekhez”. A pontos kalória- és fehérjetartalom poról porra változik, de a kereskedelmi forgalomban kapható márkájú kétcsiga egy 150 kalóriát és 26 gramm fehérjét tartalmaz a zabpehelyhez.

Keverjük össze az egyéb nagy kalóriatartalmú borokkal

A zsír magas a kalóriákban, így segít elérni azt a kalóriatartást, amire szüksége van a súlyozáshoz. Vágjon egy kicsi, 2 hüvelykes négyzet kókuszhúst a zabpehelybe 159 extra kalóriára, vagy használjon 2 evőkanál mogyoróvajat, hogy 188 kalóriát adjon az étkezéshez. Az apróra vágott mandula, pekándió és egyéb dió egészséges zsírt és kalóriát tartalmaz. Például, egy uncia pekándió hozzá 193 kalóriát, fel a kalória bevitel gyümölcsöt a súlygyarapodás. Egy extra méretű banán, például 135 kalóriát ad a zabpehelyhez. A szárított gyümölcsök – mazsola, mangó, banán zseton, dehidratált alma és szárított áfonya – koncentrált kalóriatartalmakként szolgálnak a súlygyarapodás érdekében. Egyél 1/4 csésze mazsolát, hogy megkapja a 109 kalóriát, vagy élvezze a fél kalapos dehidratált almát, hogy 105 kalóriát kapjon.

Egészséges súlygyarapodás Javaslatok

Általában 250-500 extra kalóriát kell naponta biztonságos tömeggyarapodásra. Egy 1 csészényes zabpehelyet egy evőkanál mogyoróvaj vagy 1/2 csésze töltött banán készítésével körülbelül 250 kalóriát szállít, így a szokásos táplálkozáson túlmenően egy táplálékot is elfogyaszthat ahhoz, hogy segítsen elérni a célokat. Kísérletezzen más gyümölcsök hozzáadásával – például egy csésze bogyóval vagy mangó darabokkal – a zabliszthez a súlygyarapodáshoz, és töltsön fel zabkal egy pohár csokoládés tejjel az oldalán, hogy hozzáadjon több kalóriát. Hogy elkerülje a monotónia a súlygyarapodás étrendjét. Adjunk hozzá egy chai teabagot a tejéhez, hogy egyik napról a másikra hűsítsünk egy hűtött chai latte-t, vagy keverjünk egy kanál kakaóport és egy csipetnyi fahéjat a teljes tejbe egy krémes fűszeres csokoládéval.