Milyen gyorsan tud egy 250 fontos ember 10 fontot veszíteni?

10 lbs veszít. Egy nagyon megvalósítható cél, és ez nagyon gyorsan meg lehet valósítani, ha súlya 250 font. A súlycsökkenési célok 10 lb.-os fokozatokban történő beállítása segítheti tartózkodását motiválni, mivel valószínű, hogy ezt a célt ésszerű időn belül eléri. Valójában, ha egészséges étrendet és testgyakorlatot követel, akkor 10 lbs veszít. Öt hét múlva.

A közepesen aktív 250 lb nősténynek naponta körülbelül 2050 kalóriára van szüksége a súly fenntartása érdekében, a MayoClinic.com szerint, míg egy 250 font férfinak körülbelül 2450 kalóriára van szüksége. Ez azt jelenti, hogy ha súlya 250 lbs, akkor el kell vágni 500 kalóriát naponta, hogy az összeg, hogy elveszíti 1 lb. hetente. Ha hetente több mint 1 fontot veszít el, akkor kevesebb, mint 1.200 kalóriát nem javasol, ezért többet kell tennie.

Ha súlya 250 lbs., Előfordulhat, hogy a gyakorlás nehéz lehet, mert a hát és a térde problémákat okozhat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy fel kell adnia. A szokás szerint minden nap egy órás sétát teszel, hiszen minden nap további 450 kalóriát éget el, ha 4 mérföld per óra sebességgel halad. Ha egy óra túl hosszú, kevesebb idővel induljon el, és fokozatosan dolgozzon felfelé. Vagy lehet, hogy úszni vagy kerékpározni – két olyan tevékenység, amely könnyebb az ízületeken. Naponta 500 kalóriát éget a testmozgáson, és minden héten további fontot kap.

A napi 500 kalóriát tartalmazó kalóriák csökkentéséhez és a tápanyagok elvesztéséhez ne fogyasszon sokféle gyümölcsöt és zöldséget. Válasszon színeseket a maximális tápértékért, és távol tartsa magát a több kalóriás keményítőtartalmú zöldségektől, például a burgonyától és a kukoricától. Töltse fel a sovány fehérjét is. Helyettesítő finomított liszt és rizs teljes kiőrlésű gabonákhoz, mint például zabpehely, búzacsíra és barna rizs. Az a szál, amelyet ezek a teljes gabonafélék tartalmaznak, valamint a zöldségek által szolgáltatott rostot, segít az étvágyat kielégíteni.

Ne próbáljon többet meghaladni 2 fontot. Egy hét, mert a gyors fogyás nem biztonságos. Az extrém étrend vezethet az alultápláltsághoz, és ezáltal gyorsan elveszítheti motivációját a fogyásban. Ha túl gyorsan fogy, gyakran egyszerűen elveszíti a víz súlyát, vagy még rosszabb az izom. Mivel az izmok segítenek megtartani az anyagcserét, az étkezés közben fellépő izomvesztés valószínűleg visszaszorít súlygyarapodást, amikor folytatja a szokásos étkezési szokásait.

Kalória

Gyakorlat

Diéta

Figyelem