Hogyan kell főzni a vajat

A vajat elfogyasztott gomba finom, gumival és finom, finom, zamatos ízzel átalakul percek alatt. Használja ezt az alapvető technikát, hogy lágyítsa gomba gombás levesleves krémet, vagy tetejére sütötte forró palántákat, gombás fajtákkal, mint például fehér gomba, kaparóka vagy kanócella. A barnázott vagy darált barna barnák könnyen barnázhatók, de ezzel a módszerrel kis, egész gomba is elkészíthető. A sikeres sauteelés kulcsa lehetővé teszi, hogy a gombák pihenjenek annyira, hogy barna színűvé váljanak anélkül, hogy a serpenyőhöz ragadnának vagy égetnének.

Olvad a vajat egy serpenyőben közepes lángon, amíg kissé buborékol. Olvasson durván 1 evőkanál vajat minden 1 font gombához, amelyet főzni szeretne.

A gombákat egyenletesen terítse a serpenyőbe, és fűszereket, például sót és borsot ízesítsen. Keverjük össze a gombákat, hogy egyenletesen bevonjuk őket a vajjal. A gombák gyorsan felszívják a vajat a serpenyőben, de nincs szükség több vaj hozzáadására.

Sütés közben kb. 3 percig keverjük, vagy amíg a gombák el nem kezdik nedvességüket, és egy kis gyümölcslevet hagynak a serpenyő alján.

Fordítsa az égőt magas fűtésre, hogy felgyülemlik a felesleges víz. Saute a gomba körülbelül 7-10 percig, keverés körülbelül minden egyes percben, hogy megakadályozzák a ragadtság és biztosítja a még barnulást.

Távolítsa el a gombákat a serpenyőből, ha egyenletesen barna.