Hogyan illesszen be egy változó betétet egy öltözőbe

Sok szülőnek nincs helye a gardrób és a pelenkázóasztal számára a baba óvodában. A pelenkázóasztal kényelmes módja a pelenkák cseréjének, és az erre a célra kialakított konyhaszekrény teteje lehetővé teszi, hogy egyetlen bútorban egy tároló és egy tiszta felület álljon össze.

tépőzáras

A tépőzár hatékony módja annak, hogy a habarcs tetejére egy változó betétet csatoljanak a pelenka megváltoztatása közben a csúszás megelőzésére. Használjon nagy méretű ragacsos tépőzárat, amely varrásellátási üzletekben érhető el. Különítse el a darabokat, és ragasszon egyik oldalt a gardrób tetejének mind a négy sarkához. Ragaszkodj a többi oldalhoz a változó pad négy sarkához. Illessze össze a két oldalt úgy, hogy a tépőzár összehúzódjon, amikor a pad a szekrényen van.

Szíj

Számos hagyományos vászonasztalon olyan pántok találhatók, amelyek a pelenka változásakor biztonságban vannak a baba körül, hogy megakadályozzák a leesést. Vegyél egy sor ilyen pántot, amely tipikusan nejlonból készült, csatokkal a végeinél, babaápolási vagy háztartási áruraktárnál. Csavarja be az egyik végét a gardrób elülső részébe, a másik pedig hátul. Húzza fel a pántokat, és tegye őket a konyhaszekrény tetejére. Helyezze a változó párnát a tetejére, és húzza át a pántot felfelé és lefelé, a falat középre csúsztatva. Ez megakadályozza, hogy a pad a helyén legyen, mind a használat közben, mind pedig a használaton kívül.

Nem csúszós matracok

A csúszásmentes szőnyegeket gyakran használják arra, hogy megakadályozzák a szőnyegek csúszását a kemény padlón. Ezek szintén jó megoldások a változó betétnek a szekrény tetejére való ragasztásához. Vágja le a csúszásgátló szőnyeget, hogy illeszkedjen a szekrénybe és cserélje a padot. Ragassza a szőnyeget a gardrób tetejébe és a változó párnát a csúszásmentes matrac tetejére helyezze. Ez megtartja a változó párnát a pelenka váltásakor, de megakadályozza, hogy kopogás vagy lehúzódjon.

Sticky Változó párnák

Néhány cserélhető párna az alsó részen ragadós, és jó választási lehetőségeket kínál ahhoz, hogy a szekrény tetejére tapadjon. Általában egy mûanyag bevonatot húzza le az aljáról, és hagyja a ragadós részt kitéve. Határozottan nyomja meg a változó párna alját a gardrób tetejére. Idővel ez a ragacsos maradék lazulhat, ezért legyen óvatos, ha a változó betét mozogni kezd. Ez is károsíthatja a szekrény tetejét.