Hogyan kell főzni egy homár egy foreman grill

Sok szakács az ár és a megfélemlítési tényezõ miatt félt a homárból. Amíg drága, a homár gyors és könnyű előkészíteni, különösen a grillen. A George Foreman grillezéssel ellátott grillező rügyek lefaraghatják a főzési időt és a takarítási erőfeszítéseket, és egész évben egészíthetik ki a konyhájuk kényelmét. 3 oz. A homár 76 kalóriát, 16 g fehérjét és 1 g zsírt tartalmaz.

Helyezze a homár farkait lefelé egy vágódeszkán. Vágjon fel minden farét hosszában félig.

Összesen 1-2 tk. Olívaolaj a választott fűszerezéssel. A ló már gazdag és ínyenc, ezért csak kis mennyiségű sót és frissen őrölt fekete borsot kell hozzáadni. Vigye a homár farok húsos oldalát a fűszerezett olajjal.

Törölje le Foreman grillezőjét és enyhén bevonja az olívaolajat, hogy megakadályozza a ragasztást. Alaposan előmelegítse a grillet, hogy biztosítsa az egyenletes főzést és a jelzést.

Helyezze a homár farok hús oldalra le a forró grill. A Foreman grillezőket egyenlő vastagságú vágott ételekre tervezték, így a grillezőt nyitva kell tartania a homárfákkal.

Grillezni a homár farok hús oldalát négy-öt percig, vagy amíg a karakterjelek sötétek. Fordítsa meg a farokot a fogókkal, és a héj oldalát további három-hat percig rácsoldja. Amikor elkészül, a húsnak tejszerű, fehérnek és átlátszatlannak kell lennie, és határozottan érintkeznie kell.