Hogyan kell megtörni a szintetikus gémeket

Egy-egy 10-es fájdalomlétszámon az új cipőhólyagok valószínűleg 12-es körüli helyen helyezkednek el. Tudja, hogy mikor vásárol új cipőpárat, fontos, hogy megtörje őket, mielőtt az úton haladna. De a fájdalom egyszerű tényén túlmenően a szintetikus golyókat különösen meg kell szüntetni, hogy megakadályozzák a sérülések valószínűségét a játéktéren, valamint hogy jó illeszkedést hozzanak létre. Ha olyan sportot játszik le, amelyben pontos lábmunkára van szükséged, ami csaknem mindenre kiterjed, csak a vízi póluson, egy pár jól megtört csipkeverék segíthet megóvni az izomfájástól, a hólyagoktól és a mozgáskorlátozástól.

Előkészítés az új tuskók viselésére

A lábad bármelyik részét, amely gyakran új cipőben fúj – általában a lábujjak és a sarok hátsó részében – a vazelinnel segít megakadályozni a lábad súrlódását a cipővel. Ez a súrlódás okoz hólyagokat. Ezenkívül viseljen két pár zoknit, lehetőleg pamutot. A kettős réteg pamut segít felszívni a petróleum zselét, miközben lazítson az anyag a zsinór

Cserélje át a gyakorlatot

A mindkét új nyakkendő és a régi nyeremények gyakorlása bölcs stratégia. Indítsa el az új kapcsokat az elején, és kapcsolja át a fogaskerekeket a régi gallyakkal, ha a játék során változást észlel a kényelem szintjén. Ne ugorjon bele a mélybe – fontos, hogy lassan mozogjon, ahogy hozzászokik az új lábhoz. Azt is meg kell csavarni, és fordítsd a lándzsa a gyakorlat területén néhányszor, hogy segítsen lágyítani az anyagot, amely lehetővé teszi a lábát mozogni jobb ügyességet, mint máskülönben képes lenne egy merev cipő.

Az anyag lazítása

Sok szakember használ melegvizes technikát, amely lehetővé teszi a szintetikus anyag kibővítését, így némi helyet biztosít a cipőben. Tegye a lábát, a cipőt, meleg vízbe, és várjon kb. Fél órát, hagyja, hogy a cipő természetes módon száraz legyen, ahogy viseli őket. Szárítás után is dörzsölheti a kenetjeit kőolajjal. Ez visszatartja az anyagot a vonal lebontásától, és megtartja a cipő külső felületét.

Gyakorlat után

Miután viselte őket, próbálja meg ne hagyja a zsákot a táskájában. Ehelyett töltsd be a cipő belsejét golyós újsággal, és helyezzük őket egy olyan helyiségbe, amely közepes hőmérsékletű – nem túl forró és nem túl hideg. Az újság lehetővé teszi, hogy a cipője megtartsa lábának alakját, még akkor is, ha a lábad sincs benne, és segít a cipő belsejének szárazon tartásában.