Hogyan lehet sütni vajjal

A legtöbb ember felismerte, hogy a sütés az élelmiszer nem a legegészségesebb előkészítési módszer. A sült ételeket könnyebbé teheti sült káposztával vagy növényi olajjal. Azonban a pirításhoz és az ízhez a vaj általában az első választás. A vaj ételének megrepedése kihívást jelenthet, mert a vaj alacsony füstponttal rendelkezik, és gyorsan éghet, ami tönkreteheti az ételét. Az egészségügyi szakemberek azt tanácsolják az embereknek, hogy korlátozzák azt a gyakoriságot, amellyel vajat ömlik a vajban. Amikor így teszel, kövess néhány alapvető irányelvet, hogy az étel ízletes maradjon.

Előmelegítsük a serpenyőben vagy serpenyőben közepes-alacsony-közepes hőig, mielőtt hozzáadjuk a vajat. Soha ne süsse meg a vajat magas hő hatására.

Adjunk hozzá elegendő vajat a serpenyő aljára, miután megolvadt, de nem több, hacsak a recept nem kéri.

Fordítsa meg a vajat a serpenyőben, ahogy megolvad és hozzáadja az ételeit, miután megolvadt, de mielőtt elkezdené barnulni.

Kombinálni a vajat a canola vagy a növényi olaj egy 2-to-1 arányban az élelmiszerek, amelyek szükségessé tehet egy kicsit több meleg vagy főzési idő. Így a vaj ízét nem égeti meg.