Testmozgás az állóképesség növeléséhez és fogyáshoz

Az egyik legfontosabb indok a testmozgás program megindítására az állóképesség megteremtése. Párosítsd ezt a célt egy olyan tervvel, hogy lefogyaszthatok, és nagyon valószínű, hogy sokáig hosszú formában leszel, ha végrehajtod a terveidet. Az állóképesség minden atlétikai versenyben vagy törekvésben segít, de segít abban is, hogy jobban érezze magát, ha napi tevékenységeket folytat. Az állóképesség és a testsúlycsökkentő edzések magukban foglalják a szív- és érrendszeri munkát, valamint a súlyzást.

Beszéljen intervallumképzésben. Menjen a helyi középiskolába vagy főiskolai pályájába, és jelölje meg a 90, 80, 75 és 70 yard távolságot. Ezeket a távolságokat csökkentsük, legfeljebb 15 másodpercig sprintek között. Miután befejezte mind a négyet, vegyen kétperces szünetet, és ismételje meg a sprintet. Csinálj legalább még egy dupla készletet, mielőtt elhagyod a számot. Ez a kardiovaszkuláris munka kalóriát éget és növeli az állóképességet. Ezt háromszor hetente.

Háromszor hetente játssz a kosárlabdából. A kosárlabda egy igényes sport, amely megköveteli az állóképességet a bíróságon való tartózkodásra. Nem kell átlagosan 20 pontot átlagolni, csak a bíróságon kell maradnia, védekezni és erőfeszítéseket tenni. Ez meg fogja erősíteni az állóképességet és segít a fogyásban.

Végezze el a lábszárakat és a lábgerinc gyakorlatokat, amelyek segítenek megnövelni az állóképességet, erőt építeni, csökkenteni a zsírt és égetni a kalóriákat. Ez segít a fogyásban. A lábaid építőereje segít a szív- és érrendszer működésében is, mert erősebb lesz a lábad és képes nagyobb munkaterhelést kezelni. A mellkas, a karok, a vállak, a hát, az abszorbensek és a fenék izmok is működnek. Ezt hetente legalább kétszer kell elvégezni.

Ússzon a freestyle stroke-ban. Ez egy nagy edzés az összes izmaidnak, és az úszni legalább 25 percig kitűnő állóképző edzés. Próbálja úszni a medence egy hosszát – 25 méter – egy perc alatt. Nem kell sprintelnie a medencében, de meg kell úszni anélkül, hogy lábad hozzáérne a talajhoz. Ha meg kell adnod magad egy kis szünetet, tedd egy perccel az utat, mert lehetővé teszi, hogy pihenjen anélkül, hogy a lábadat a medence aljára helyezné. Úszni legalább hetente háromszor az állóképesség megteremtéséhez és testsúlycsökkenéshez.