Hogyan lehet egy sovány izmos testet felépíteni

Számos fitness program és zsírégető rendezés ígéretet tesz arra, hogy karcsúvá és szegélyezzen. A legtöbb, ha nem mindegyik biztos-tűz mód, hogy egy A-listát testület tartalmaz egy sor szabályokat, amelyek a megfelelő étrendet és a rendszeres testmozgást. Az álomszellem építésének józan észalapú megközelítése egy sovány és izmos testet eredményez, amely hozzájárulhat egy hosszú, egészséges és boldog élethez.

Legyen minden túlsúly. Csökkentse a kalóriabevitelét, és vágja ki a sós ételeket és az ételeket magas szénhidrátok. Növelje a szegény fehérje mennyiségét a táplálékban hal, csirke, dió és bab hozzáadásával. Naponta öt adag friss gyümölcsöt és zöldséget eszünk, hogy segítsük az étvágyat.

Növelje az aerob gyakorlását. Az aerob testmozgás a zsírégetést égeti meg, és a bőr alatti izomzatát fedezi fel. Töltsön legalább 150 percet fizikailag aktív minden héten.

Emelje súlya hetente két-három alkalommal. Az ellenállóképzés növeli a sovány testtömeget az izomépítéssel. Az izomzat építésének előnyei jobb koordináció és egyensúly, valamint csontritkulás kockázatának csökkentése.

Add hozzá guggolás gyakorlatokat a fitness rendszer. A guggolás nagy izomtömeg, amely hozzáadja a sovány izomtömeget. Az izmok a lábadon működnek, és erősíti a hátat.

Maradjon motivált, miközben építi a sovány, izmos testet az eredmények rögzítésével. Állítsa be a célokat, és – ha egyszer eléred – keményebb célokat állíthatsz be. Ünnepelje minden egyes eredményt.