A nők számára a tónusú karok és lábak gyakorlása

Sok nő elégedetlen a lábuk és karjuk megjelenésével. Bár nincs olyan hely, mint a folt csökkentése, lehetséges, hogy a testrészek egyes izmait célozzák meg, hogy növeljék a tónus megjelenését. Íme néhány egyszerű gyakorlat, amelyek segítenek javítani a karját és lábát.

Bench Dips

A tricep egy felejthetetlenül nehéz izom, amely elkülönül a gyakorlás során, a tricep-dip segítségével. Helyezzen két padot párhuzamosan egymáshoz úgy, hogy a lábak hosszától kissé hosszabb távolságra legyenek egymástól. Helyezze a sarkát egy padra és tenyerére a másik oldalon, kissé távolabb, mint a vállak. A combjainak felső része a mennyezetre nézzen. Hajlítsa meg a könyökét mögött, engedje le a testet, hogy szinte megérintse a talajt, majd emelje fel, amíg a könyökök kiegyenesednek mögötted. Ez egy rep, szükség szerint ismételje meg.

Egy lábszárny

Az egyik lábhúzódás nagy koncentrációt és egyensúlyt igényel. Állj egyenesen a lábaidnak a váll szélessége és a karjaid között. Emelje fel a jobb lábát, térdre hajolva, amíg combod merőleges a törzseddel, majd nyújtsd ki a lábat mögötted, amíg a hátad párhuzamos a padlóval és a karodat előtted nyújtod. Jöjjön vissza egy álló helyzetbe és ismételje meg, majd végezze el a sorozatot a másik lábával. Az egyik lábfejtés segít megerõsíteni a combnyeregeket, a borjakat és a quadricepset.

Álló ugrások

Egy kicsit bonyolultabb mozdulattal, az álló ugrásnak olyan padra van szüksége, amely elég erős ahhoz, hogy elnyelje a súlyát. Állj lábaddal a váll szélességével és a pad lábánál. A karjaidat az oldaladon, csomó helyzetbe kerülj, majd felfelé felrobbansz, a padra rakod. Célozza a pad közepét, hogy csökkentse a sérülés kockázatát. Ugorj le le a padról, lépj be újra a guggolásba, és ismételje meg, amilyen gyakran csak akar. Végezze el ezt a gyakorlatot párnázott területen.

Barbell Push Nyomja meg

A súlyzó nyomógombok egyidejűleg a karokat és a lábakat célozzák meg egy különösen hatékony edzéshez. Miközben a kezedben tartasz egy súlyzót a nyak szintjén, csak szélesebbek a vállánál, és a nyakkendők a válla felé mutatnak, tartsa meg a könyökét hajlítva. Engedje el a magzat izmait, hogy megvédje a gerincét, és cseppentsen egy guggolásba. Visszatérés az álló pozícióba, és nyomja meg a súlyzó felét a fej fölött, majd lassan engedje le a mellkas szintjére. Ez egy rep. Ismételje meg a szükséges gyakoriságot.