Hogyan lehet megnyújtani a lábakat

A hosszú lábak szexinek számítanak, mert esztétikailag kellemesek. Sok nő számára, akik nem voltak rendkívül hosszú szárúak, sok mindent tudnak tenni, hogy a lábak hosszabb ideig jelenjenek meg. Függetlenül attól, hogy mennyire magas vagy, vannak módjai annak, hogy a lábad arányosan hosszadalmas legyen. Néhány trükköt nem igényel időt, mások pedig életmódbeli változást eredményeznek.

Hosszúkás lábak

Nyújtsd ki a lábizmokat, hogy meghosszabbítsd őket, és a lábak hosszabb ideig jelenjenek meg. Üljön a padlóra a lábaddal egyenesen. Ne térdelje meg térdét, amíg ujjhegyedet a lábujjához ér. Tartsa húzva kb. 20 másodpercig. Ismételje meg többször. Felállhat és térdelés nélkül is irányíthatja a lábujjait a levegőben, miközben a sarkát a földbe nyomja. A lábad hátulján érzed magad.

Vágja fel a felesleges zsírt. A lábak hosszabbak lesznek, ha vékonyabbak és tónusosak, mert a lábszár szélessége a szélességhez képest nő. A cardio legalább hetente négyszer fél órát gyakorol, és eszik a megfelelő étrendet. Ahogy elveszíted az összes testzsírt, a lábad elcsúszik. Az is fontos, hogy a lábát hangosítsd, mert az izmok meg fogják fejezni a lábadat. Próbáld ki a guggolásokat és az erõt és a tónusokat.

Spray-tan a lábad. A cserzett bőr megnehezíti a karcsúbb megjelenést. Minél finomabb a lábad, minél hosszabb ideig fognak látszani. A spray-on tan ajánlott egy barnulást a napsugárzásról vagy a barnító fülke bőrének egészségére. Sötét színű harisnyák is képesek a trükkre.

Viseljen sarkú cipőt. A heelsek a lábad hosszabb ideig jelennek meg, és magassága fokozódik. A meztelen színű sarka viszonylag hosszabb, mint bármely más színes cipő, mivel a láb hossza nem különbözik más színnel.

Párosítsd sarkaidat vagy szivattyúidat egy szoknyával vagy rövidnadrágokkal, amelyek a térd fölé esnek, hogy hosszabbítsák a lábakat. Egy másik szekrénytípust, hogy a lábak hosszabb ideig láthatók legyenek, a fekete nadrágot ujjlenyomattal kell viselniük, hogy a lábak vizuálisan hosszabbak legyenek.