Fúrók, hogy megtanulják a kosárlabda tenyerét

A kosárlabda szabályai szerint a labdát a labdát a labda alá helyezzük és hordjuk, miközben csöpögünk – a szabályok megsértése. Az alkalmi használatban azonban egy kézzel szorítja és tartja a labdát, egy jogi lépés, amely segít abban, hogy nagyobb bizalommal kezelje. A fúrók, amelyek megtanulják ezt a képességet, elsősorban az ujjainak növelésére és a markolat erejére koncentrálnak.

Palm Slaps

A pálmadarasok erőt termelnek a kezedben és a markában. Fogja meg a labdát az egyik kezében, és csúsztassa be a tenyerébe. Ahogy a labda a tenyerét csapolja, egyszerre nyomja meg, amennyire csak tudsz. Vigye be a másik tenyerébe. Mindegyik kézzel 20 darabot kapj.

Pushups az ujjain

Az ujjbegyek ujjai az ujjak erejét növelik. Egy felugró pozícióból emelje fel az ujját. Tartsa meg ezt a pozíciót a kezével, miközben 10 nyomást végez. Ha szükséges, először térdre próbáld őket.

Plate Pinches

Csípje be a súlyozott lemez szélét minden kézben. Tartsa a lemezeket az oldaladon és sétáljon az edzőteremben. Kezdje el a 10 font lemezeket, majd csúsztassa fel, ahogy az erő kifejlődik. Az ujjaid között is több 10 fontos doboz is préselhet.

Alumínium tartható

Javítsa a markolat erejét a súlyozott alumínium dobozok összenyomásával. Töltsön egy üres 14 uncia alumínium kávéskanna kőzetekkel, anyákkal és csavarokkal. Fogja meg a dobozt, és tartsa ki előtted, ameddig csak lehet. Végezze el a gyakorlatot mindkét kézzel.