Hogyan hányás könnyű sört?

A könnyű sör jó alternatívája a rendszeres sörnek azok számára, akik fogyni akarnak. A sör, vagy bármilyen alkoholfogyasztás kulcsa a mérséklés. A mérsékelt sör az egészséges táplálkozás vagy súlycsökkentési terv része lehet. A MayoClinic.com szerint a nők mérsékelt ivása egy ital egy nap, míg a férfiaknak napi 2 italra kell korlátozniuk a bevitelüket.

A Light Beerről

A könnyű sör bárhol 60-120 kalóriát tartalmazhat 12 oz-onként. Szolgálnak, míg a rendszeres sör 100-200 kalóriát vagy többet is tartalmazhat. Ezért egy könnyű sör megtakaríthat több mint 100 kalóriát italonként. A könnyű sör nem tartalmaz zsírt. A szénhidrátok gyakran alacsonyabbak, általában 3-5 g szénhidrátot tartalmaznak adagonként.

A minőség növelése

Ami meghatározza, hogy egy élelmiszer hizlalása közvetlenül kapcsolódik az általa elfogyasztott kalóriák számához és a szervezet által égetett kalóriák számához. Ha a fogyasztani kívánt könnyű sört a teljes kalóriatartalom alatti napra adta meg, akkor nem fog növekedni. Mindazonáltal csak egy extra könnyű sört 100 kalóriával naponta felvehet, mielőtt megtudná. Mert 3,500 fölös kalóriát vesz igénybe, hogy egy font zsírt nyerjen, ami akár egy kilenc fontot is meghalad egy év alatt!

Alkohol és fogyás

A rendszeres sörről a könnyű sörre történő átállás még mindig pusztítást okozhat a derékvonalon, ha nem gyakorol korlátozást. Bár a könnyű sörök kevesebb kalóriát tartalmaznak, mint a rendszeres sörök, az alkoholtartalmú kalóriák mind üres kalóriák, vagyis nem fogják teljes mértékben téged. Ezenkívül az alkohol sok embernek táplálkozik. Ha nem mérsékelten inni, akkor is csökkentheti az ítélőképességét, és csökkentheti akaraterősségét, így könnyebbé válik, hogy több ital után többször kísértsék meg a barátait.

Javaslatok

A rendszeres sörről a könnyű sörre való átállás jó kezdet lehet. Az alkoholfogyasztás mérséklése közben történő ellenőrzéséhez vagy fogyásához ügyeljen arra, hogy megnézze az Ön által választott ital táplálékadatait. A dietetikus segítségével segíthet egy könnyű sört tartalmazó étkezési terv elkészítésében, vagy felfedezheti, hogy teljesen megszünteti az alkoholt az a megközelítés, amely legjobban illik az egészségre vonatkozó célokhoz és életstílusához.