Hogyan kell főzni egy jackfish

A Jackfish egy nagyszerű, finom ragadozó családja, amely világszerte meleg és mérsékelt vizekből származik. A keleti partvidék mentén, a Nova Scotia-tól északra több fajta található, bár kevésbé gyakoriak a melegebb déli vizekről való elmozduláskor. Élvezik a játék halak egész tartományban, és bizonyos területeken korlátozott kereskedelmi aratás. A hüvelyek ízűek és szilárdabbak, mint a legtöbb hal, ami grillezésre alkalmas.

Öblítse ki a fészekdarabokat vagy a filé darabokat, és szárítsa meg őket papírtörülközőkkel. Ellenőrizze a filé ujjaival a csontokat. Ha találsz valamit, távolítsd el őket egy csipeszből.

Megszórjuk a filé citromléval, sózzuk sóval és borssal, majd enyhén keféljük le a növényi olajjal. Ez segít megakadályozni, hogy ragaszkodjanak a grillhez.

Melegítse fel a grillet közepesen magas hőmérsékletre, kb. 400 fok F. Helyezze a filét a grillre a bőrfelülettel felfelé, hogy a hús felvegye a grilljeleket.

Grillezni az aljzat filet hús oldalával lefelé 3-4 percig, amíg jól meg nem jelzi a grill. Fordítsa meg, majd főzzön további 5-6 percig, a filc vastagságától függően, amíg az aljzat már nem áttetsző a filé vastagabb részén.

Távolítsa el a rostélyrészeket a grillből, és tegye őket forróvá, ízesített ételeket vagy mellékételeket választva.