Hogyan kell összehajtani a nordictrack futópadot

A NordicTrack minden típusú edzőgépet, beleértve a hajtogató futópadot is. Összecsukható futópadok kiválóan alkalmasak az apartmanok, az otthoni tornatermek, a kollégiumi szobák és bárhol, ahol a hely prémium. Egy összecsukható NordicTrack futópad segítségével a futópadot szekrényben vagy más diszkrét helyen tárolhatja. Még akkor is, ha nincs valahol összehajtogatni és tárolni, egyszerűen csak felemelni a fedélzetet azt jelenti, hogy a futópadot egy falhoz simítja, anélkül, hogy aggódnia kellene, ha nem használja. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a futópad könnyebbé váljon a futópad alatt, és a futópadot lépcsőkön és ajtókon mozgassa.

Helyezze be a biztonsági kulcsot, és használja a futópad kijelzőjén lévő alsó lejtőgombot a lejtés csökkentéséhez, amíg a futópad teljesen lapos helyzetbe nem kerül. Ennek elmulasztása károsíthatja a NordicTrack futópadot.

Távolítsa el a biztonsági kulcsot és húzza ki a futópadot.

Álljon a futópad hátulján az emeléshez. Hajlítsd be a térded. Fogja meg a fém keret oldalait a fedélzet alatt. Ne ragadd meg a műanyag lábtartókat. Ügyeljen arra, hogy a keze száraz legyen, és használjon kesztyűt, ha nem tud szilárd tapadást elérni.

Emelje fel a fedélzetet a futópad kijelzője felé. Tartsa hátat egyenesen és a vállát a füledtől. Húzza ki a lábát, ahogy felemeli, hogy ne sérüljön a hát alsó részén.

Óvatosan nyomja a keret helyére, ha teljesen merőleges a padlóra. Figyelj a rögzítőgombra, amely a keret középpontja alatt található, és a helyére kattan. A reteszelőgombot a helyére kell rögzíteni, hogy a futópad biztonságosan lehajtott helyzetben legyen.