Hogyan lehet egy 1 éves gyermeket aludni a saját ágyában

Sok szülő alszik a csecsemőkkel. A Nemzeti Gyermekegészségügyi és Emberi Fejlesztési Intézet tanulmányában a csecsemők közel fele heti hetente kétszer osztotta szülőkkel egy ágyat. Leegyszerűsíti az éjszakai táplálékot, és lehetővé teszi, hogy kötődjön a gyermeke számára. Ha a baba alszik veled, de aggódsz a veszélyektől, mint például a fulladás vagy egyszerűen vágynak egy kicsit több helyre, akkor taníthatja gyermeke egyedül aludni.

Támogatja a napközbeni tevékenységet és a kötést, állítja a AskDr.Sears weboldal, amely egy Dr. William Sears weboldala. Dr. Sears több mint 30 gyermekgondozással kapcsolatos könyv szerzője, és azt állítja, hogy egy gyermek, aki gyakran és aktívan részt vesz szülőjével vagy gondviselőjével a nap folyamán, aludni fog jobban. Töltsön annyi egyszeri időt a gyermekével, amennyit csak tudsz. Annak ellenére, hogy az 1 évesek nagyon aktívak, találjanak alkalmakat arra, hogy a nap folyamán összecsapjanak és köpüljenek vele.

Állítsa be a következetes nap és étkezés ütemezését. Nem csak a rutin segítheti a gyermeket biztonságban és biztonságban érezni, hanem még jobban alszik. Amikor a baba túlzottan elakadt, vagy túl sok nappedással küzd, akkor lefekszik. Ráadásul egy olyan gyerek, aki későn vacsorázott, vagy éhes volt, nem alszik jól.

Várj le korán. Az 1 éves küzdeni fog, miután egy játékos nap után lefeküdt. Adj neki időt arra, hogy lazítson és megnyugodjon. Egy óra múlva lefekvés előtt, csendes és békés esti tevékenységekkel. A könyvek olvasása vagy a székben való hintázás jó lehetőségek.

Hozzon létre egy élvezetes és pihentető esti rendszert. A gyermeke szereti a teljes figyelmet. Amikor az esti szokása meleg buborékfürdõbõl áll, kényelmes pizsamában öltözve és a kedvenc nyálkaidat énekelõ veled, aludni fog a saját ágyában.

Segítsen gyermeke megtanulni, hogy megnyugtassa magát és biztonságban érezze magát a saját ágyában. Kezdetben próbáld ki a gyermeke ágyadban, amíg ébren van, de nagyon álmos. A szülői szakértő, Dr. Laura Markham azt sugallja, hogy csendben jársz a szobában, elszállítod a játékokat vagy a mosodát, hogy elősegítsd a biztonság érzetét. Lehet, hogy olyan lágy zenét vagy fehér zajos gépet szeretne játszani, mint az óceáni hangok. Egyes gyerekek megnyugtatnak egy cumi, egy kedvenc játék vagy puha takaró használatával. Mindenekelőtt legyen türelmes a gyermekével és magaddal. Időbe telhet, de taníthatja gyermeke egyedül aludni.