Hogyan lehet főzni mahi mahi-t egy foreman grillben?

Mahi mahi halak fehér hús hal, amelyek édes íz. Ezt a halat pörkölhetjük, grillezhetjük vagy pároljuk. A mahi mahi főzése George Foreman grillsütőn ugyanolyan, mint a főzőlapon való főzés, de azzal a kényelemmel, hogy képes legyen a halat főzni bárhol a George Foreman grillezéshez.

Grillezett Mahi Mahi

Kombináljuk a teriyaki mártással, a sherry vagy az ananászlével és a fokhagymával egy újracsomagolható zsákban. Adja hozzá a mahi mahi-t, tegye vissza a zsákot és hűtsön hozzá.

Grillezett Mahi Mahi filé és spárga narancs és szezám

Egyesítsd össze az összes gyümölcs salsa-összetevőt, amely magában foglal egy közepes mangót, hámozott és kockára vágott, 1 csésze apróra vágott hántolt papaya, 3/4 csésze apróra vágott zöldbors, 1/2 csésze kockás friss ananász, 1/2 közepes vöröshagyma, apróra vágott ; 1/4 csésze darált friss koriander, 1/4 csésze darált friss menta, 1 evőkanál. Apróra vágott vetőmagos jalapeno bors, 1 evőkanál. Lime juice, 1 evőkanál. Citromlevet és 1/2 tk. Zúzott piros bors pehely. Hűtőszekrény, amíg készen nem áll a halak szolgálatára.

Cserélje ki a mahi mahi pácot, és forgassa el a haldarabokat hosszú fogantyúval.

Spray főzés spray a George Foreman grill, így a hal nem ragad. Kapcsolja a grill közepes hőt, és helyezze a mahi mahi a grill, hogy főzni 4-5 perc mindkét oldalon. Tálaljuk a salsával.

Fordítsa George Foreman grillezőjét közepes magasra. Kombináljuk a lime juice, sötét szója, gyömbér és egy kis növényi olaj egy sekély étel. Szeletelje mahi mahi filéjét borssal és sóval. Add hozzá a filéidet a citrus-szója marinádhoz, győződj meg róla, hogy teljesen befedték a pácokat, és hagyják, hogy 10 percig üljenek.

Helyezze a filéjét a George Foreman grillezésre, és mindkét oldalon 6 percig főzzön, vagy amíg a hal meg nem szilárd. Vágja le a spárga lándzsák végét.

Vágj hosszú narancssárga szalagokat mindkét narancsból gyümölcs- vagy zöldséghámozó segítségével. Vágja a narancsok végeit, és állítsa le őket egy vágódeszkán. Távolítsa el a lyukakat belsejében egy késsel, és vágja le a narancs felső részéről a tetejére.

Fordítsa meg őket oldalukon, és szeletelje őket, amíg 1/4 hüvelykes körökben. Félretesz, mellőz. Hozd 1 hüvelyk vizet forralva egy fedett serpenyőben, és adjunk hozzá a narancssárgát és a reszelt gyömbér gyökerét. Pároljuk 1 percig, majd adjunk hozzá sót és a spárga lándzsákat. Pároljuk még három-öt percig. Ezután ürítse ki a spárgát. Dobja el a vizet és a gyömbér gyökerét.

Vegyünk néhány spárgás lándzsát a tányérra a narancssárga szeleteken, majd több spárgát narancssárga szeletekkel, majd tetejük a grillezett mahi mahi-val. A teteje frissen vágott palacsintázóval és szezámmaggal.