Jó edzés a fürdőruha felvonulásokhoz

A színpadon egy apró fürdőruha felborulhat az idegességet illetően, ha versenyzőt visel a fürdőruha versenyben. Ha felkészülsz egy közelgő fürdőruhás alkalomra, akkor fontos, hogy gyakran gyakorolhass az egész alak hangosításához. Növeli a pontszámot, ha karcsú és jó izomdefinícióval rendelkezik. A teljes test edzés segít elérni ezt a célt, hogy jól nézzen ki a fürdőruhában.

Válassza a Fürdőruha stílust

A legtöbb szépségesemény tartalmaz egy fürdőruhás versenyt, amely ítéli meg a fürdőruhát, a bizalmat és az alakját. A fürdőruhás versenysorozat egyik legfontosabb szempontja, hogy kiválasztja a legjobb fürdőruhát a test típusához. Ha hízelgő fürdőruhát választasz, az izomtónus és a definíció láthatóbb lesz. Ha lenyűgöző hasi izmok vannak, válasszon egy kétrészes öltönyt, hogy segítsen bemutatni azt a területet. Ha a combod a legimpozánsabb testrészed, válaszd ki a magas vágású öltönyt, hogy mutasd őket. Ha küzd a hasüregi területével, akkor az egy darabból álló öltöny segíthet jobban összeilleszteni a figuráját, miközben megmutatja a lenyűgöző területeket, például erős karokat vagy jól meghatározott lábakat.

Teljes test-edzés

Számos izomcsoportot céloz meg, hogy elérje a fürdőruhát kész testet, hogy magabiztos és készen álljon a győzelemre. A teljes testgyakorlatok egynél több izomcsoportot céloznak meg, hogy gyorsabban hangosítsák az egész testet. A guggolás közben tartja a súlyzók, hogy dolgozzon ki a karját, mellkasi, comb és hátul. A bicepszek és a tricepszis görcsökkel végzett nadrágjával vagy séta közben a felső és az alsó test egyidejűleg működik. Bizonyos edzőeszközök, például elliptikus gépek, egy teljes testet is nyújtanak. Rendszeres szív- és érrendszeri gyakorlatok, mint például úszás, futás vagy kocogás, segítenek a zsírok elolvasztásában, hogy izmaid és tónusos teste megmutatkozhasson.

ajánlások

A legjobb eredmény elérése érdekében rendszeresen végezzen teljes testmozgást. Válassza ki, milyen típusú gyakorlatokat végez, hogy megtartsa izmait, ami lassítja az eredményeket. Kardiovaszkuláris edzés egy nap, súlyemelés egy másik nap és nyújtás a harmadik napon. A szórakoztató edzések, például a táncok segítenek a fürdőruha elkészítésében is. Susie Castillo, a “A bizalom a királynő: A négy kulcs a végső szépség kedvéért pozitív gondolkodás” című szerzője szerint az egészséges táplálkozás, az ivás sok vízzel és az alvással való elégedetés más fontos módja a szervezet újjáélesztésében és az önkép kialakításában. Hozd el az öltözködési fürdőruhádat az edzésterületeden, hogy segítsek motiváltan is.

szempontok

A nyerésre irányuló nyomás befolyásolhatja a versenytársakat, hogy túl keményen terjesszék a testüket annak érdekében, hogy a legjobb pontszámot szerezzenek. Ne korlátozza túlzottan a kalóriabevitelét, és ne felejtse el naponta egy órát. Ha úgy érzi, hogy fogyást kell szereznie, beszéljen orvosával, hogy segítsen meghatározni, hogy mi az egészséges cél. Ha ez az első alkalom, indítsa el az edzést lassan. Fokozatosan felépítsen hosszabb időn át dolgozni, vagy nehezebb súlyokat emel. Ez segít megelőzni azokat a sérüléseket, amelyek elhanyagolhatják a versenyt a fürdőruhában.