Milyen gyorsan fogyaszthatok a kocogásból?

A kalandozás jelentős mennyiségű kalóriát éget el, így a testsúlycsökkentés ideális eszköz. Bár a kocogó program egy hete már kezdetben pozitív változást tapasztalhat a skálán, a testsúlycsökkentés több tényezőtől függ. Milyen gyakran jársz, az edzésed időtartama és az Ön étrendje szerepet játszik a fogyás lehetőségében, valamint a súlycsökkenés eredményeinek azonnali befolyásolásában.

Míg egy kocogó program segíthet javítani az egészségedet, a súlyodat és a fitnessedet, akkor tiszteletben kell tartanod az aktuális edzési szintet, hogy céljai elérése érdekében sérülést szabadítson. Az erőteljes indulás lehet egy gyalogos program vagy egy kocogás- és gyalogos edzés kombinációja, attól függően, hogy milyen aktuális tevékenységet végez. Az amerikai Council of Exercise azt ajánlja, hogy az újoncok élénken kezdjenek és fokozatosan 30-60 másodperces kocogási intervallumokat hozzanak létre az edzés harmadik hetében. Fokozatosan csökkentse gyalogos időközét, miközben megnöveli a kocogási intervallumok gyakoriságát és időtartamát. Mielőtt elkezdené a kocogó programot, kérdezze meg kezelőorvosát, ha szívproblémái vagy ortopédiai problémái vannak.

A fogyás eredményeként kalóriahiány keletkezik. 3500 kalóriát vesz igénybe, hogy 1 font súlyt veszítsen. A kocogás során felhasznált kalóriák segítenek elérni a negatív energiamérleg elérését mindaddig, amíg a kiadott kalóriák száma meghaladja az Ön által fogyasztott számot. Ha következetesen több kalóriát vesz fel, mint amennyit éget, még a rendszeres kocogás iránti elkötelezettség sem eredményez súlycsökkenést.

Ha a jelenlegi étkezési szokásait fenntartja, vagy ha a kalóriabevitelét a karbantartási szintre állítja be, akkor a kocogó program fokozatos fogyást eredményezhet. A kocogás során felhasznált kalóriák száma a súlyától, valamint az edzésed időtartamától és intenzitásától függ. Például egy 140 fontos személy körülbelül 11 kalóriát éget percenként 6 km / órás sebességgel, míg egy 180 kilós ember 14 kalóriát / percet ég. E testtömeg alapján 120 perc kocogás egy hét alatt 1,329 és 1,680 kalóriát éget le. Ilyen ütemben havonta 1,5-2 fontot veszíthet.

Ha kalóriahiányt hoz létre az első héten egy kocogó programon, akkor a hét végére kissé változhat a testsúlyod. Növelje edzésének intenzitását felemelve a lépéseket és a hegyek kocogását, ami további kalóriákat éget. Húzzon hetente egyszer ugyanazon a napon, hogy pontosabban mérje a fejlődést. Kövesse az egészséges, alacsony kalóriatartalmú táplálkozási tervet, hogy a napi kalóriabevitel 300 és 500 kalóriára csökkenjen a karbantartási szint alatt, hogy nagyobb súlycsökkenést tegyen.

Indítsa el a Strong

A súlycsökkenés tényezői

Mi várható

Calorie Deficit létrehozása