Az élelmiszer-intolerancia, a puffadás és a gáz a kashi-tól megy

A Kashi Go Lean egy gabonát forgalmaz, amely segít a fogyásban növelni a rostok és fehérjék mennyiségét naponta. A Kashi Go Lean különböző glutént tartalmazó gabonákból készül, és általában tejjel fogyasztják, ami glutén és laktóz intoleranciát okozhat. A megfázás az ételintolerancia gyakori tünete, de a szálas bevitel növelése is lehet. Ha a Kashi Go Lean étkezés után panaszos és emésztési problémákat észlel, forduljon orvosához.

Az élelmiszer-intolerancia olyan emésztési hiba eredménye, amely befolyásolja bizonyos cukrok és fehérjék felszívódását. Az élelmiszer-intolerancia nem azonos az ételallergiával. Az élelmiszer-allergiát az immunrendszer kiváltja, míg az élelmiszer-intolerancia az egyes élelmiszerek megemésztésének képtelensége. Az American College of Gastroenterology szerint az élelmiszer-intolerancia leggyakoribb tünetei: gyomorfájdalom, puffadás, gáz, émelygés, hasmenés és gyomorfájás. A súlyos intolerancia welts, sípoló légzés, folyadékretenció, duzzanat, fejfájás és kiütések kialakulásához vezethet.

A glutén intoleranciát úgy is nevezik, mint a cöliákia, és a glutént tartalmazó élelmiszerek fogyasztása váltja ki. A Kashi Go Lean egynél több gabonából készül, amely glutént tartalmaz, különösen alig, a búzát és a rozsot. A glutén egy olyan fehérje, amelyet a legtöbb ember biztonságosan megemészt. Ha glutén intoleranciája van, a Kashi Go Lean táplálékot okozhat, puffadást, gyomorfájást és hasmenést okozhat. Ez a betegség a malabszorpció és a glutén abnormális reakciója a vékonybélben, a National Digestive Diseases Information Clearinghouse szerint. Ha glutént fogyasztanak és lisztérzékenységet okoznak, akkor a belsejében lévő apró hajszerű részecskék károsodnak, ami további komplikációkat okoz.

Tipikusan eszik a Kashi Go Lean tejjel, amely bizonyos egyedekben laktóz intoleráns tüneteket okozhat. A leggyakoribb tünetek a következők: puffadás, hasmenés és gáz. A laktóz olyan típusú cukor a tejben, amely emésztési nehézséget okoz néhány emberben. Ha laktóz-intoleráns, akkor használjon tejpótlót, például szójatej, rizstej vagy mandula tej – vagy használjon laktózmentes tejet – a Kashi Go Lean étkezés során.

A Kashi Go Lean 10 g rostot tartalmaz szétválasztáskor, amely puffadást, gázt és gyomorfájást okozhat, ha általában nem fogyaszt sok rostot a mindennapi étrendben, a MedlinePlus szerint. Ha a puffadás túl sok rost eredménye, akkor kezdjen egy kis mennyiségű gabonával és lassan növelje a Kashi Go Lean fogyasztását.

Élelmiszer-intolerancia

Glutén intolerancia

Laktóz intolerancia

Rostikai szempontok